About Us

Dr Bart Verdonck

Na zijn afstuderen aan de universiteit van Gent in 1991 heeft Bart zich door het volgen van tal van bijkomende opleidingen in Europa en de USA toegelegd op de chirurgie met een hoofdinteresse voor de orthopedische chirurgie en neurochirurgie. (AOvet basic and advanced Courses, Microsurgery, Arthroscopy basic and advanced courses, Distal Limb surgery, TPLO,Limb correction, Ilizarov, …). Door diezelfde gedrevenheid heeft de praktijkinstallatie zich in al die tijd in dezelfde mate uitgebreid zodat tal van de meest moderne onderzoeken en behandelingen mogelijk zijn, niet alleen voor orthopedische chirurgie, neurochirurgie en chirurgie van de weke delen, maar eveneens binnen het vakgebied van de interne geneeskunde. Lid ESVOT (European Society for Veterinary Orthopedics and Traumatology) met 2-jaarlijkse congressen. Lid SIOVET (Società Italiana di Orthopedia Veterinaria: Italiaanse Vereniging voor Veterinaire Orthopedie), waar hij 2x per jaar een congres van volgt. Lid SCIVAC (Società Culturale Italiana Veterinari per Animali da Compagnia), langs dewelke wij geabonneerd zijn op 10 verschillende wetenschappelijke tijdschriften waaronder Veterinary Surgery, Journal of Small Animal Practice, Veterinary Radiology and Ultrasound, Veterinary & comparative oncology, Journal Veterinary Emergency and Critical Care,…). Licentiehouder Slocum TPLO, Eugene, Oregon. Erkend centrum voor Biomedtrix-heupprothese

Hans Van Beeck

Hans is afgestudeerd in Gent in 2010 met onderscheiding. Hij werkt sinds Augustus 2010 in de praktijk en is ondertussen al enkele jaren mede-eigenaar. Hij houdt zich bezig met eerstelijnsgeneeskunde, interne geneeskunde, medische beeldvorming en chirurgische ingrepen. Zijn enthousiasme, inzet en vernieuwingsvermogen kennen geen limieten !ESAVS Neurology: I 2015- II 2016- IV 2017. AOVET cursus parijs 2016. Hernia perinealis 2017. Bijscholing dierenartsen antwerpen 2013, 2014, 2015. Nationaal congres Paladia 2010. Fixin cursus. Neoanimalia didactisch parcours: Abdominale echografie 2012, Radiologie 2013.

Martine Goiris

Martine is in Gent in 1995 afgestudeerd. Ze doet hier in de praktijk eerstelijns, interne geneeskunde en medische beeldvorming. Ze heeft ook nog een eigen praktijk, een grote familie en een kleine zoo thuis. Honden en katten zijn in goede handen bij haar !

Ylva Graulus

Ylva is in 2015 afgestudeerd als dierenarts in de optie gezelschapsdieren. Na enkele vervangingen in het Antwerpse, is ze momenteel vast in dienst bij een praktijk in Kontich. Sinds kort werkt ze ook enkele dagen in onze praktijk, waar ze zich vooral zal bezighouden met de 1e lijns diergeneeskunde. Alle honden, katten en andere kleine zoogdieren zijn welkom bij haar op consultatie. Zelf is ze het trotse baasje van 3 katten.

Karen Brion

Ik ben Karen, ik studeerde in 2012 af aan de KHK in Geel (nu beter bekend als Thomas More) in Agro- en Biotechnologie – richting Dierenzorg. Daarvoor heb ik nog de opleiding Hotelmanagement afgerond, maar ik had al snel door dat de hotelwereld niet zo mijn ding was. Het heeft mij anderzijds wel goede communicatievaardigheden bijgebracht. Naast mijn grote liefde voor dieren vind ik het in de praktijk ook fijn om dagelijks in contact te komen met baasjes en dierenartsen uit Boechout en (soms verre) omstreken. Als assistente probeer ik samen met mijn collega’s de dierenartsen bij te staan waar nodig zodat we de ervaring voor baasje en beestje zo aangenaam mogelijk maken met een perfect eindresultaat.

Eva Verelst

Ik ben Eva. Na een super leerrijke stage van 1 jaar op maandag en dinsdag hier in de praktijk heb ik mij nadien mogen vervoegen in het team. In 2015 ben ik hier als volwaardige assistente beginnen werken. Om het cliché te bevestigen, wist ik al van jongs af aan dat ik iets met dieren wilde doen. In mijn laatste jaar middelbaar heb ik de richting dierenzorg ontdekt en ben ik het jaar nadien gestart met de opleiding Agro- en Biotechnologie afstudeerrichting dierenzorg in Geel. U kan mij aan de lijn krijgen wanneer u belt of ik kom de deur openen om jullie verder te helpen. Daarnaast assisteer ik de dierenarts waar het nodig is en zorg ik voor de diertjes in de hospitalisatie. Zelf heb ik 2 super lieve poezen thuis, Pia en Eddy.

Lori Van Sevenants

Ik ben Lori. Ik studeerde in 2014 af aan de Hogeschool Gent, richting Agro- en Biotechnologie afstudeerrichtig Dierenzorg. Eens ik wist dat dierenzorg een studierichting was, ben ik hier 100 procent voor gegaan. Thuis heb ik een tijgerkat “Poeske” en ben ik zelf nog meter van de weimaraner van mijn zus. Tijdens mij studie heb ik nog stage gelopen in de Zoo van Antwerpen op de afdeling Nacht-en roofdieren en in mijn laatste jaar heb ik in Australië drie maanden meegelopen in de Australia Zoo Wildlife Hospital waar ik vooral met koala’s en zeeschildpadden heb mogen werken. Op de praktijk zorg ik mee voor een goed onthaal en bied ik een luisterend oor aan waar nodig om jullie verblijf hier zo zorgenloos mogelijk te laten verlopen.

Sarah Michielsen

Ik ben Sarah en werk als dierenartsassistente bij Huisdierchirurgie Verdonck . Al van kleins af aan ben ik gefascineerd door dieren. Thuis hebben we een hond Frodo, kruising Bordercollie, en een asielkatje Luka. In 2016 behaalde ik het diploma als dierenartsassistente aan de Hogeschool in Gent. Naast de fysieke gezondheid van uw dier hecht ik veel belang aan het mentale welzijn. Daarom ben ik me gaan bijscholen in het gedrag van honden en katten. Na een tweejarige opleiding behaalde ik het diploma als gedragstherapeut voor kleine huisdieren aan de Odisee Hogeschool in Sint-Niklaas. Ik streef ernaar om het bezoek bij de dierenarts voor u en uw huisdier zo comfortabel mogelijk te laten verlopen.

Noelly Geeraers

Ik ben Noelly. Dieren zijn altijd al mijn passie geweest. Toch ging ik met mijn studies een heel andere richting uit en behaalde ik een Master vertalen. Op 29-jarige leeftijd besloot ik mijn hart te volgen en ging ik voor een carrière-switch. Zo studeerde ik in juni 2020 af in de richting Dierenzorg en mocht ik na een stage in de praktijk het team van Huisdierchirurgie-Verdonck vervoegen. In mijn vrije tijd verdiep ik me graag in het gedrag van honden en breng ik veel tijd door met mijn hond Rox, een prettig gestoorde bruine labrador. Bij Huisdierchirurgie-Verdonck assisteer ik de dierenartsen, maar probeer ik er vooral voor te zorgen dat een bezoek aan de praktijk voor zowel baasje als huisdier zo rustig en aangenaam mogelijk verloopt.