HDC Blog !!

Welkom op de kersverse blog van huisdierchirurgie-Verdonck. We hopen met deze blog onze bestaande service nog verder uit te breiden om u en uw huisdier nog beter van dienst te zijn.

Sinds het opstarten van de kleine huisdierenpraktijk in 1994 is het doel steeds geweest om kwalitatief hoogstaande diergeneeskunde te combineren met een haalbare prijs, zodat de mogelijkheid om de juiste verzorging van je huisdier te kunnen bekostigen voor zoveel mogelijk mensen bereikbaar is.
Met de evolutie van de praktijk in de laatste 20 jaar naar een voornamelijk chirurgische doorverwijspraktijk is dit doel onveranderd gebleven met daarbovenop het streven om er een zo goed mogelijke communicatie met klant en doorverwijzend dierenarts aan te combineren.
Met Hans Van Beeck als collega chirurg en mede-aandeelhouder heeft Bart Verdonck er niet alleen een uitstekend vakman en aangename collega bijgekregen, maar bovendien iemand waarmee hij exact dezelfde morele ingesteldheid, doelen en filosofie op vakgebied deelt.
Dankzij de enorme caseload door de jaren heen zijn we erin geslaagd een zeer grote expertise op ons vakgebied te bereiken.
In al die tijd is het team bovendien uitgebreid met een 6-tal zeer vaardige en vriendelijke assistentes en 3 extra dierenartsen.
We zijn er dan ook van overtuigd u topkwaliteit te kunnen aanbieden die samengaat met een eerlijke en vriendelijke service in een aangename atmosfeer waar u en uw huisdier zich op zijn gemak zullen voelen.